Plaatje van Gezegend Suikerfeest: vreugde en dankbaarheid

Suikerfeest (Eid-ul-Fitr), het hoogtepunt van de islamitische maand Ramadan, nadert snel. De traditionele groet voor deze gelegenheid is “Gelukkig Suikerfeest”, of “Eid mubarak” maar misschien wil jij jouw wensen dit jaar extra speciaal maken.

Om jij op weg te helpen, heb ik een lijst samengesteld met creatieve ideeën die zeker zullen inspireren tot bedachtzaamheid en verbeelding.

Zonder verder oponthoud, presenteer ik jij enkele van de vrolijk Suikerfeest wensen die jij kunt sturen naar jouw dierbaren. Neem een kijkje en maak je klaar om vreugde en geluk te verspreiden dit feestelijke seizoen!Suikerfeest Eid Mubarak wensen:

 1. Moge de goddelijke kracht de poorten van vreugde openen en jouw aspiraties waarmaken. Gezegend Suikerfeest voor jij en jouw  dierbaren!
 2. Laat ons op deze gunstige gelegenheid van Eid onze dankbaarheid betuigen aan de goddelijke uitstraling voor alle zegeningen in ons bestaan. Ik wen jij een fijn Suikerfeest!
 3. Ongeacht jouw  verblijfplaats of bezigheden, onthoud altijd dat Allah er is om jij te steunen en te leiden door elke belangrijke fase van jouw  bestaan. Eid Mubarak!
 4. Moge deze Eid jouw  leven kleur geven. Warme wensen voor jij en jouw  dierbaren voor een heerlijk Eid!
 5. Moge Allah jij de deugden van mededogen, volharding en genegenheid schenken. Eid Mubarak voor jij en jouw  dierbaren!
 6. Eid is een gelegenheid om onze zegeningen te delen en te zorgen voor de mensen om ons heen. Ik wens jij een vreugdevolle Eid dit jaar!
 7. Eid is een tijd om na te denken over onze fouten en de fouten van anderen te vergeven. Moge Allah jij wijsheid en welwillendheid schenken op deze speciale dag!
 8. Moge de Almachtige jij naar het juiste pad leiden en jij bijstaan op elk moment van jouw  leven. Heerlijk Eid voor jij en jouw  familie!
 9. Ik stuur jij oprechte wensen en vreugde op de gunstige gelegenheid van Eid. Hou me alstublieft in jouw  gebeden.
 10. Moge Allah jij zegenen met elke glimlach, elk moment van vreugde, elk verhoord gebed en elke kans die op jouw  pad komt. Prettig Suikerfeest!
 11. Moge deze heilige dag jij overvloedige vreugde, gelukzaligheid, sereniteit en succes brengen. Fijn Suikerfeest!
 12. Moge Allah jij overladen met overvloedig geluk, liefde en wijsheid. Ik wens jij een vreugdevol Eid!
 13. Moge de betovering van Eid jouw  leven vullen met levendige tinten en grenzeloze vreugde. Heb een voorspoedig Eid!
 14. Moge deze dag nieuwe hoop en kansen in jouw  leven brengen. Moge jij ze omarmen met een ontvankelijke geest en nieuwe ideeën.
 15. Moge de Almachtige jij zegenen vandaag, morgen en voor altijd. Vreugdevol Eid!
 16. Op deze speciale dag, bid ik tot Allah voor jouw  welzijn en geluk. Eid Mubarak!
 17. Moge deze Eid vreugde, vrolijkheid en eindeloze zegeningen van de Almachtige brengen. Eid Mubarak voor jij en jouw  dierbaren!
 18. Hoewel ik vandaag niet bij jij kan zijn, bent jij altijd in mijn gedachten en gebeden. Moge Allah jij zegenen met vrede en geluk. Ik wens jij een heel gelukkig Eid!
 19. Moge Allah zijn zegeningen over jij en jouw  familie schenken. Heb een vreugdevol en voorspoedig Eid!
 20. Als de maan van Eid verschijnt, brengt het geluk en vreugde met zich mee. Moge jouw  leven altijd gevuld zijn met zulke plezierige opwinding en vreugde. Gelukkig Eid!
 21. Laten wij allen samenkomen om dankbaarheid aan Allah uit te drukken voor deze prachtige dag om met elkaar te bidden, te zorgen, lief te hebben, te glimlachen en te vieren. Vreugdevol Suikerfeest!
 22. Moge Allah jij talloze redenen geven om gelukkig te zijn. Prettig Suikerfeest, mijn liefste!
 23. Eid is de dag van Allah, een dag om geluk, liefde en lachen te delen. Heb een geweldige Eid gevuld met vreugde en voorspoed.
 24. Ik wens jij een heerlijk en vreugdevol Eid. Moge Allah al jouw  wensen vervullen op deze speciale dag!
 25. Met goddelijke vreugde in mijn hart en een brede glimlach op mijn gezicht, stuur ik jij de groeten van Eid-ul-Fitr. Moge de Almachtige ons leiden om vriendelijk en deugdzaam te zijn. Vrolijk Suikerfeest!
 26. Op deze speciale gelegenheid van Eid, moge Allah al jouw  wensen vervullen. Eid Mubarak!
 27. Ik bid tot de Almachtige om ons Zijn genade te schenken en ons te leiden in elk aspect van ons leven. Gelukkige Eid-ul-Fitr!
 28. Onze gebeden zijn verhoord, en Eid is eindelijk hier om ons te zegenen met liefde, vreugde en voorspoed. Wij wensen jij en jouw  familie een geweldig Eid!
 29. Op deze dag kan ik Allah alleen maar vragen om onze gebeden, offers en goede daden te accepteren en ons altijd te overladen met Zijn zegeningen.
 30. Eid is een dag om te koesteren met je geliefden, te genieten van smakelijk eten, te lachen en gelukkige herinneringen te creëren. Haal het meeste uit deze dag! Prettig Suikerfeest.
 31. Moge deze mooie dag, ons geschonken door Allah, jouw  hart vullen met vreugde en dankbaarheid. Laten we samen Zijn zegeningen vieren en koesteren. Vrolijk Suikerfeest!
 32. Nu we afscheid nemen van een nieuw jaar, laten we de nieuwe kansen en zegeningen die Eid brengt verwelkomen. Moge deze dag voor jij het begin zijn van een prachtige reis. Vreugdevol Suikerfeest!
 33. Laten we op deze dag de zegeningen van Allah met open harten en geesten omarmen. Moge Hij ons altijd leiden naar het pad van rechtvaardigheid en liefde. Eid Mubarak!
 34. Jouw geluk is wat ik wens op deze gunstige dag. Moge Allah jij zegenen met alle redenen om te glimlachen en gelukkig te zijn. Fijn Suikerfeest!
 35. Jouw aanwezigheid in mijn leven is een zegen van Allah. Moge Hij al jouw  dromen en aspiraties vervullen en jij zegenen met een leven van geluk. Gezegend Suikerfeest!
 1. Jouw vriendschap en lach verlichten mijn wereld. Moge deze feest je vreugde en geluk brengen, en mogen we samen nog veel lachen. Gelukkig Suikerfeest!
 2. Deze mooie dag van Eid is niet compleet zonder jou. Moge Allah je zegenen met wijsheid en geluk, en mogen we altijd samen zijn om zulke speciale gelegenheden te vieren. Fijn Suikerfeest!
 3. Moge Allah jij zegenen met geluk en een mooie toekomst, want jij verdient niets dan het beste. Ik stuur jij warme wensen bij deze vreugdevolle gelegenheid van Eid!
 4. Op deze gezegende dag, moge Allah Zijn zegeningen over jij en jouw  familie uitstorten, en jouw  harten vullen met pure vreugde en geluk. Eid Mubarak!
 5. Laten wij van deze Eid een tijd maken om liefde en zorg te delen met hen die het meest nodig hebben. Moge deze dag een herinnering zijn aan het belang van vriendelijkheid en mededogen voor iedereen. Eid Mubarak aan allen!
 6. Moge deze Eid een viering zijn van al jouw  prestaties en doelen, en de idealen en dromen die jij de meeste vreugde brengen. Fijn Suikerfeest!
 7. Moge Allah onze goede daden aanvaarden, onze zonden vergeven en het lijden van alle mensen over de hele wereld verlichten. Eid Mubarak!
 8. Moge Allah jij en jouw  dierbaren geluk en voorspoed schenken op deze vreugdevolle gelegenheid van Eid. Vier deze gezegende tijd met jouw  familie en vrienden. Eid Mubarak!
 9. Laten we op deze speciale dag van Eid onze dankbaarheid uiten aan het goddelijke licht voor alle prachtige dingen die ons omringen. Wij wensen jij een gezegend en gelukkig Eid!
 10. Moge de gunstige gelegenheid van Eid jij en jouw  familie vreugde en geluk brengen. Moge Allah jouw  gebeden aanvaarden en jouw  fouten vergeven. Gelukkig Suikerfeest!
 11. Vergeet niet dat Allah altijd aan jouw  zijde staat om jij te leiden en bij te staan in elke stap van jouw  leven. Op deze gezegende dag van Eid, moge Allah jij overladen met zijn zegeningen. Gelukkig Suikerfeest!
 12. Laten we deze dag beginnen met het vragen om genade van Allah alvorens te vragen om geluk en voorspoed. Mogen Allah’s genade en zegeningen met jij zijn op deze Eid. Vreugdevol Suikerfeest!
 13. Met het zien van de nieuwe maan eindigt Ramadan Kareem. Laten wij de lessen van wijsheid die wij in Ramadan hebben geleerd toepassen in ons dagelijks leven. Moge Allah ons de Tawfeeq schenken om dit te doen. Eid al Fitr Mubarak!
 14. Mogen de zegeningen van vriendelijkheid, geduld en liefde over jij en jouw  familie worden uitgestort op deze Eid. Ik wens jij een vreugdevolle Eid Mubarak!
 15. Eid is een vreugdevolle gelegenheid om Allah te danken voor Zijn overvloedige zegeningen. Laten we het vieren met gelach en vrolijkheid in ons hart. Ik wens jij een gelukkig Eid!
 16. Eid is een tijd om onze zegeningen met anderen te delen. Moge jouw  Eid gevuld zijn met vreugde, liefde en vriendelijkheid. Heb een prachtige Eid viering!
 17. Op deze heilige dag, mogen jullie harten gevuld zijn met gelach, en jullie huizen met geluk. Eid Mubarak van mijn familie aan de uwe!
 18. Eid is een tijd om na te denken, te vergeven en wijsheid te zoeken. Moge Allah jij de moed schenken om te veranderen, de vriendelijkheid om te vergeven, en de wijsheid om na te denken. Prettig Suikerfeest!
 19. Gelukkig Eid Mubarak! Laat ons de feestdagen vieren met geluk en veiligheid, en onze gebeden aanbieden aan de Almachtige.
 20. Moge Allah jij op het juiste pad leiden en jij zegenen met Zijn wijsheid wanneer jij Hem om raad vraagt. Eid Mubarak!
 21. Op deze gelukkige gelegenheid van Eid, moge Allah Zijn genade over alle moslims over de hele wereld uitstorten. Eid Mubarak aan iedereen die het viert!
 22. Moge deze Eid duizendmaal vreugdevoller zijn, en moge jij een miljoen redenen vinden om het leven te koesteren. Mogen de zegeningen van Eid voor altijd bij jullie blijven. Vreugdevol Suikerfeest!
 23. Eid-ul-Fitr is eindelijk hier, en brengt geluk en voorspoed. Moge deze vreugdevolle dag ons grenzeloze vreugde brengen. Eid Mubarak!
 24. Moge Allah jij altijd zegenen en jij de kracht geven om elk obstakel in het leven te overwinnen. Ik wens jij een gelukkig Eid!
 25. Vergeet niet dat Allah altijd bij jij is en jij bij elke stap begeleidt. Vrolijk Suikerfeest!
 26. Moge deze speciale dag vrede, geluk en voorspoed brengen voor iedereen. Moge Allah jij zegenen met vreugde en sereniteit op deze gunstige gelegenheid. Fijn Suikerfeest!
 27. Laten we samenkomen om onze dankbaarheid aan Allah uit te drukken voor deze prachtige dag van gebed, liefde, zorg en viering. Wij wensen jij een vreugdevol Eid!
 28. Op deze speciale dag, moge Allah al jouw  gebeden verhoren en jouw  leven vullen met geluk en tevredenheid. Eid Mubarak!
 29. “Wensend dat de liefde, voorspoed en geluk van Eid altijd met jij blijven. Eid Mubarak!”
 30. Moge deze Eid vreugde en tevredenheid in jouw  leven brengen.
 31. Moge de Almachtige jij Zijn genade schenken op deze gunstige gelegenheid.” Laten we bidden voor zegeningen en genade op deze vreugdevolle dag.
 32. Moge Allah onze zorgen verlichten en onze reis soepeler laten verlopen. Ik wens jij allen een heel gelukkig Eid toe.
 33. Moge het licht van Eid op jij schijnen en jij naar het juiste pad leiden. Ik wens jij een vrolijk en gezegend Eid.
 34. Ik stuur jij en jouw  dierbaren mijn hartelijke Eid Mubarak wensen. Moge Allah jullie allen overladen met Zijn goddelijke zegeningen en jullie altijd gelukkig houden.
 35. Moge Allah’s grenzeloze liefde en genade met jij zijn op deze Eid-ul-Fitr. Mogen al jouw  oprechte gebeden worden aanvaard en al jouw  dromen uitkomen. Eid Mubarak!
 36. Nu de maand Ramadan ten einde loopt, laten we de geest van zelfreflectie en medeleven meenemen naar de viering van Eid. Moge deze dag ons dichter bij Allah en elkaar brengen. Eid Mubarak!

Suikerfeest 2024 berichten:

 • Neem een pauze van de stress van het leven en vier samen met ons deze vreugdevolle gelegenheid van Eid. Het leven is te kort om niet te genieten van de zoetheid van het moment. Fijne Eid-dag!
 • Laat zorgen over morgen je niet beroven van de vreugde van vandaag. Het leven is bedoeld om geleefd en genoten te worden. Ik denk aan jij op deze Eid-dag en wens jij een zorgeloos en gelukkig feest.
 • Fijn Suikerfeest! Grijp het moment en omarm het geluk dat op je pad komt. Vergeet niet dat een gelukkig leven niet draait om het hebben van alles, maar om het vinden van vreugde in de simpele dingen die het leven te bieden heeft.
 • Moge de vreugde van Eid grenzeloos zijn en mogen al jouw  wensen uitkomen op deze gezegende dag. Ik wens jij en jouw  familie de genade en zegeningen van Allah deze Eid. Fijn Suikerfeest!
 • Laat de levendige kleuren van Eid jouw  leven vullen met vreugde en geluk. Ik wens jij en jouw  familie een prachtige Eid-dag vol liefde en zegeningen.
 • Moge deze Eid een nieuw begin zijn voor een succesvol en vervullend jaar in jouw  leven. Ik wens jij en jouw  familie een gezegend Eid toe vol geluk en liefde.
 • “Zij die geloofden en een rechtvaardig leven leidden zijn de beste schepselen.” [98:7] Laten wij ernaar streven tot de rechtvaardigen en de besten te behoren in de ogen van Allah. Eid Mubarak!
 • Laat de geest van Eid je hart vullen met vreugde en je eraan herinneren dankbaar te zijn voor alle zegeningen van Allah. Geniet van deze speciale dag als een kind. Gezegend Suikerfeest!
 • Vergeet niet om met gratie en waardigheid te reageren op negativiteit, want dat is het kenmerk van een ware gelovige. Moge jij de kracht vinden om geduld te oefenen op alle gebieden van jouw  leven. Eid Mubarak!
 • Op deze gunstige gelegenheid van Eid, moge jij worden omringd door geliefden en gezegend met momenten van pure vreugde. Moge deze dag jij dichter bij Allah’s goddelijke genade brengen. Eid Mubarak!
 • De kracht om zelfbeheersing uit te oefenen is een nobele deugd die ons dichter bij Allah brengt. Moge Hij ons leiden om altijd met wijsheid en geduld te handelen. Fijn Suikerfeest!
 • Laten wij de gelegenheid van Eid gebruiken om liefde en mededogen te verspreiden onder degenen die dat het meest nodig hebben. Mogen onze vrijgevigheid en vriendelijkheid jegens anderen een weerspiegeling zijn van Allah’s grenzeloze liefde voor ons. Eid Mubarak aan allen!
 • Jouw vriendschap is voor mij een bron van troost en vreugde geweest, en daarvoor ben ik oprecht dankbaar. Moge Allah jij zegenen met geluk en succes op alle gebieden van jouw  leven. Prettig Suikerfeest, mijn lieve vriend!
 • Een echte vriend is een onbetaalbare schat die we elke dag moeten koesteren. Bedankt dat je een constante bron van steun en liefde bent in mijn leven. Moge Allah jou en je geliefden zegenen met een vreugdevolle Eid viering.
 • Jou gelukkig zien is voor mij de mooiste aanblik ter wereld. Moge Allah ons nog vele gelegenheden schenken om samen te vieren en momenten van puur geluk te delen. Eid Mubarak, mijn liefste vriend!

Eid Mubarak groeten voor echtgenoot:

 • Beste echtgenoot, ik wens je een gelukkig Suikerfeest. Moge Allah onze oprechte gebeden en goede daden accepteren.
 • Op deze vreugdevolle gelegenheid van Eid, bid ik tot Allah om jij te zegenen met eeuwig succes en geluk. Gelukkig Eid, mijn geliefde echtgenoot.
 • Gelukkig Eid voor mijn geweldige echtgenoot, die mij altijd steunt en aanmoedigt in het volgen van het pad van Allah.
 • Moge deze Eid positieve veranderingen in ons leven brengen en onze band voor altijd sterk houden. Dank U, Allah, dat U mij gezegend hebt met zo’n liefhebbende echtgenoot. Gelukkig Eid, mijn geliefde.
 • Ik stuur je warme wensen op deze heilige gelegenheid van Eid. Moge je glimlach nooit vervagen, mijn lieve man. Vrolijk Eid voor jou.
 • Prettig Suikerfeest voor mijn lieve man. Moge Allah zijn genade en zegeningen over ons gezin en onze band laten neerdalen.
 • Een echte zielsverwant vinden is tegenwoordig niet makkelijk, maar ik ben gezegend dat ik in jou mijn ware liefde en zielsverwant heb gevonden. Gelukkig Eid, mijn geliefde!
 • Deze Eid doorbrengen met jou aan mijn zijde is een kostbaar geschenk van Allah. Gelukkig Eid, mijn geliefde echtgenoot.
 • Ik ben Allah dankbaar dat hij ons heeft samengebracht in de heilige huwelijksband. Ik wens je een gelukkig Eid en een prachtig leven in het verschiet, mijn liefste.

Eid Mubarak groeten aan vrouw:

 • Gelukkige Eid aan mijn geliefde vrouw. Moge Allah zijn zegeningen over je uitstorten en je leven vullen met vreugde en geluk.
 • Op deze gunstige dag wil ik mijn dankbaarheid uiten aan Allah voor het samenbrengen van ons in dit prachtige huwelijk. Gelukkig Eid, mijn koningin.
 • Eid Mubarak voor jou, mijn lieve vrouw. Moge Allah al jouw  wensen vervullen en jij zegenen met geluk en voorspoed.
 • Gelukkig, succesvol en mooi Eid voor mijn vrouw. Bedankt dat je aan mijn zijde stond tijdens de Ramadan. Allah is blij met je toewijding.
 • Vrolijk Eid voor de bron van de helderheid van mijn hart, mijn lieve vrouw. Moge Allah ons verenigen in Jannah en ons leiden op het rechte pad.
 • Voor mij is Eid een dag om Allah te waarderen voor alle zegeningen die hij ons heeft geschonken, inclusief de gave van jouw aanwezigheid in mijn leven. Gelukkig Suikerfeest, mijn liefste.
 • Prettig Eid voor mijn liefste. Jouw onwrikbare liefde en steun hebben mij Allah dankbaar gemaakt dat hij jou in mijn leven heeft gebracht.
 • Jij bent de oprechtste dua die Allah mij heeft gegeven, mijn lieve vrouw. Gelukkige Eid voor jou. Ik hou elke dag meer van je.
 • Ik voel me ongelooflijk gelukkig met jou als mijn vrouw. Moge Allah ons blijven zegenen met zijn goedheid en liefde. Fijn Suikerfeest, mijn liefste.

Eid citaten:

 • Volgens Koran 98:8, zullen zij die hun Heer eerbiedigen beloond worden met eeuwig leven in de tuinen van Eden met stromende beken, waar zij voor altijd zullen verblijven. Allah is tevreden met hen, en zij zijn tevreden met Hem.
 • Allah heeft gezorgd voor kleding om onze lichamen te bedekken en voor luxe, maar het beste kledingstuk is het kledingstuk van rechtvaardigheid. Dit is een van Allah’s tekenen voor ons om er acht op te slaan, zoals vermeld in Koran 7:26.
 • In Koran 11:55-56 staat dat elk bewegend schepsel onder Allah’s controle staat en dat wij op Hem ons vertrouwen moeten stellen. Allah is op het rechte pad en wij dienen Zijn leiding te volgen.
 • Koran 18:110 stelt dat we, om onze Heer te ontmoeten, goede daden moeten verrichten en Hem alleen moeten aanbidden, zonder iemand anders bij Zijn aanbidding te betrekken.
 • “En de dienaren van Allah…zijn degenen die in nederigheid op aarde wandelden en wanneer de onwetenden hen aanspreken, zeggen zij ‘Vrede'” [25:63]. Laten wij in de voetsporen treden van de rechtvaardigen en altijd nederig en vreedzaam blijven in onze omgang met anderen.
 • “Heb geduld met wat zij zeggen en verlaat hen met edele waardigheid.” [73:10] Laten wij ons deze wijze woorden uit de Koran herinneren en er altijd naar streven om in alle situaties onze kalmte en waardigheid te bewaren.
 • Koran 8:61 raadt ons aan vrede te zoeken als anderen vrede zoeken en te vertrouwen op Allah, die alles hoort en weet.
 • Koran 59:24 beschrijft Allah als de Ene God, de Schepper, Initiatiefnemer en Ontwerper van alles. Hij heeft de mooiste namen, en alles in de hemelen en op de aarde verheerlijkt Hem. Hij is de Almachtige en de meest wijze.
 • Om rechtschapenheid te bereiken moeten wij in liefdadigheid uitgeven van wat wij liefhebben, zoals in Koran 3:92 staat.
 • In Koran 2:190 staat Allah toe voor Zijn zaak te strijden tegen degenen die ons bestrijden, maar wij mogen geen grenzen overschrijden. Allah houdt niet van overtreders.
 • Koran 8:61 raadt ons aan vrede te zoeken als anderen vrede zoeken en te vertrouwen op Allah, die alles hoort en weet.
 • Als gelovigen moeten wij absoluut in vrede (Islam) treden en niet de voetstappen van Satan volgen, die een regelrechte vijand van ons is. Koran 2:208 spoort ons aan het pad van vrede te volgen en de invloed van Satan te vermijden.
 • Terwijl we deze vreugdevolle gelegenheid van Eid vieren, laten we niet vergeten om Allah elke ochtend en avond in ons hart te gedenken, met nederigheid en vrees. De Heilige Koran 7:205.
 • Laten wij vergeving beoefenen, spreken voor rechtvaardigheid en wegblijven van onwetendheid. Dit is de boodschap van Eid. De Heilige Koran 7:199.
 • De weg naar de ontmoeting met Allah ligt in het verrichten van goede daden en het aanbidden van Hem alleen. Mogen wij allen ernaar streven dit rechtvaardige pad te bewandelen. De Heilige Koran 18:110. Eid Mubarak!
 • De Koran is de ultieme gids voor het leiden van een rechtvaardig leven en het bereiken van succes in deze wereld en het hiernamaals. Laat ons altijd vasthouden aan zijn leringen. De Heilige Koran, 17:9. Eid Mubarak!
 • Laten wij op deze speciale dag onze zegeningen en groeten overbrengen aan de Profeet Mohammed ﷺ, zoals bevolen door Allah in de Heilige Koran 33:56. Eid Mubarak!
 • Vergiffenis vragen aan Allah is een krachtige daad die ons dichter bij Hem kan brengen. Laten we het beste maken van deze gezegende dag en Zijn vergiffenis zoeken. Soera Al-Anfal 8:33. Eid Mubarak!
 • “Een oprechte smeekbede aan Allah heeft de kracht om te veranderen wat je misschien onmogelijk achtte.” – Mufti Ismail Menk. Viert jij deze Eid, moge jouw  oprechte gebeden verhoord worden.
 • “Allah SWT toont geen genade aan degenen die niet genadig zijn voor de mensheid.” – Sahih Al-Bukhari Boek 73 Hadith 42. Laten wij mededogen en vriendelijkheid jegens onze medemensen beoefenen.
 • “Maak je smeekbeden niet egoïstisch door alleen voor jezelf te bidden. Bid ook voor anderen en vergroot je kansen dat je gebeden worden verhoord.” – Mufti Ismail Menk. Laten we op deze Eid bidden voor het welzijn van allen.
 • “Allah is ontevreden als je stopt met smeekbeden tot Hem, terwijl de mensheid ontevreden is als er om gevraagd wordt.” – Ibn Al-Qayyim. Laten wij Allah blijven vragen om Zijn zegeningen en leiding op deze heilige dag.
 • “Zij plannen, en Allah plant, en Allah is de beste der plannenmakers.” – Surah Al Imran 3:54. Laten wij ons vertrouwen op Allah stellen en Zijn leiding zoeken in alle aspecten van ons leven.
 • “Als iemand één deur voor je sluit, vertrouw er dan op dat Allah er nog tien voor je opent.” – Mufti Ismail Menk. Moge Allah deuren van succes en voorspoed voor jij openen op deze Eid.
 • “Allah belast een ziel niet meer dan zij kan dragen.” – Surah Baqarah 2:286. Laten wij troost vinden in de wetenschap dat Allah ons geen grotere last zal geven dan wij kunnen dragen.
 • “En zij die voor onze zaak strijden, wij zullen hen zeker op onze wegen leiden. Voorwaar, Allah is met de weldoeners.” – Soera Al-Ankaboot 29:69. Laten wij op deze Eid streven naar het goede en Allah’s leiding zoeken.
 • “Onze Heer, vergeef mij, mijn ouders en de gelovigen op de Dag waarop de rekening zal worden opgesteld.” – Surah Ibrahim 14:41. Laten we op deze gezegende dag Allah’s vergiffenis zoeken en bidden om de vergiffenis van anderen. Eid Mubarak!
 • De Heilige Koran herinnert ons eraan onze Heer ’s morgens en ’s avonds te gedenken, met nederigheid en vrees in ons hart. Laten wij niet achteloos zijn en onze Heer altijd in onze gedachten houden. – Koran 7:205.

Veelgestelde vragen over Suikerfeest wensen:

Om “Eid mubarak” in het Turks te zeggen, kun je “Bayramınız kutlu olsun” of  “İyi Bayramlar”zeggen, wat zich vertaalt naar “Moge uw Eid gezegend zijn”.

In het Marokkaans Arabisch kun je “Eid Mubarak” zeggen als “عيدكم مبارك” (Eidkom Mabrouk) of “باش عليكم العيد” (Bash Alikom L’Eid).

Om “Eid Mubarak” in het Duits te zeggen, kun je “Frohes Eid al-Fitr” zeggen, wat zich vertaalt naar “Vrolijk Eid al-Fitr”.

In het Frans kun je “Eid Mubarak” vertalen als “Joyeux Eid” of “Bonne fête de l’Aïd”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *