Linkbeleid

U mag linken naar www.islamguide.eu of een van de diensten ervan vanaf een persoonlijke, organisatorische of commerciële website, zolang u normale links (<a href=”…”>) gebruikt. U mag de inhoud van de gelinkte pagina’s echter niet wijzigen zonder toestemming, linken naar individuele afbeeldingen, animaties of video’s, de indruk wekken dat www.islamguide.eu of een van de diensten of inhoud ervan deel uitmaakt van uw website, of de indruk wekken dat uw website deel uitmaakt van www.islamguide.eu.

Offline media

U mag onze website of een van onze diensten vermelden in een krant, tijdschrift, televisie- of radioprogramma. We raden u aan om het adres van een van de indexpagina’s met een eenvoudige URL te gebruiken om het uw lezers, kijkers of luisteraars gemakkelijker te maken uw tekst te lezen en de website te vinden. Als u www.islamguide.eu vermeldt in uw publicatie, laat het ons dan weten via ons contactformulier of per e-mail: [email protected].

Gebruik of Inbedding van onze gegevens

U mag geen van onze gegevens op uw website of andere media publiceren zonder onze toestemming. U mag een beperkte hoeveelheid inhoud van www.islamguide.eu citeren voor persoonlijk of educatief gebruik, maar vraag ons eerst om toestemming. Als u enige inhoud van ons gebruikt, moet u ons crediteren als de bron en als de informatie online wordt gepubliceerd, is een link naar www.islamguide.eu vereist.

Houd er rekening mee dat ongeoorloofd gebruik van onze inhoud kan leiden tot juridische stappen. Als u vragen of zorgen heeft over het gebruik van onze inhoud, neem dan contact met ons op via [email protected].

Gebruik van ons logo

Als u ons logo wilt gebruiken, kunt u het downloaden van onze website. U moet echter eerst onze toestemming verkrijgen en onze richtlijnen voor logo gebruik naleven, die te vinden zijn op onze website.

Citatiegids: Verwijzen naar onze inhoud

Om inhoud van onze website in uw bibliografie te verwijzen, gebruikt u de opmaak voor online bronnen die wordt voorgeschreven door de referentiestijl die u gebruikt. Als een auteursnaam vereist is, gebruik dan de naam van de auteur die op de pagina wordt vermeld waarnaar u verwijst. Als er geen auteursnaam wordt vermeld, gebruik dan “Islam Guide” als auteur.

Auteursrecht

www.islamguide.eu is Auteursrecht ©IslamGuide-2024. Alle rechten voorbehouden. Alle logo’s, afbeeldingen, scripts, animaties, video’s, apps en individuele pagina’s op onze website zijn beschermd door het auteursrecht, tenzij anders vermeld. Ook de verzameling van informatie die door de site wordt verstrekt, is beschermd door het auteursrecht. U mag geen van deze afbeeldingen, scripts, Excel sheets, video’s, animaties, inhoud, apps of HTML-pagina’s kopiëren of wijzigen zonder onze toestemming. Uitzonderingen en externe auteursrechten / handelsmerken zijn van toepassing op afbeeldingen en links die door adverteerders worden verstrekt.

Vragen?

Als u vragen heeft over deze regels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of per e-mail: [email protected].