O jullie die geloven, zoek hulp door middel van geduld en gebed. Waarlijk, Allah is met de geduldigen.

[Koran 2:153]

Ontdek gebedstijden Breda

18:47:34
03 december 2023 - 19 Jamadi al Awal 1445

Gebedstijden in Moskee Arrahman:

FadjrShoroeqDohrAsrMaghrebIshaa
06:5708:2712:3114:1616:3418:04
DECEMBER 2023 gebedstijden Arrahman

Gebedstijden in Moskee HDV Breda Yeni Camii:

FadjrShoroeqDohrAsrMaghrebIshaa
06:5708:2712:3114:1616:3418:04
DECEMBER 2023 gebedstijden HDV Breda Yeni Camii

Gebedstijden in Moskee Al-Hidaya:

FadjrShoroeqDohrAsrMaghrebIshaa
06:5708:2712:3114:1616:3418:04
DECEMBER 2023 gebedstijden Al-Hidaya

Breda, een betoverende stad gelegen in het hart van Nederland, heeft een rijke geschiedenis en een charmante sfeer die haar bezoekers boeit. Bekend om haar samenvloeiing van de rivier de Aa en de rivier de Mark, staat Breda niet alleen bekend om haar historische bezienswaardigheden en levendige cultuur, maar ook om haar unieke mix van moderniteit en traditie.

Hoewel de aantrekkingskracht van Breda ligt in haar algehele ambiance, zijn er verschillende opmerkelijke attracties die bijdragen aan haar boeiende karakter. Van het Begijnhof uit de 12e eeuw, dat een essentiële buurtambiance uitstraalt, tot de grandeur van het Kasteel van Breda, omringd door een schilderachtige gracht, vertelt elke hoek van deze stad een verhaal van haar historische betekenis.

Breda’s culturele tapijt is verweven met verschillende gemeenschappen, waaronder een levendige moslimbevolking. Moskeeën in Breda hebben een bijzondere plek als centra van spirituele verbinding en gemeenschappelijke bijeenkomst.

Door het belang van geïnformeerd blijven over gebedstijden te erkennen, biedt dit artikel een onschatbare dienst door nauwkeurige en actuele dagelijkse en maandelijkse gebedstijden te presenteren voor alle moskeeën in Breda. Deze bron zorgt ervoor dat de moslimgemeenschap, zowel inwoners als reizigers, naadloos hun religieuze verplichtingen kunnen nakomen en kunnen bidden zonder een slag te missen.

Onze zorgvuldig samengestelde gebedstijdentabel biedt een handige manier om op de hoogte te blijven van de vijf dagelijkse gebeden, van Fajr tot Isha, evenals de maandelijkse variaties die samenvallen met de maankalender. Elke timing is afgestemd op de specifieke geografische locatie van Breda, wat zorgt voor precisie en betrouwbaarheid.

Met de informatie direct beschikbaar, kun je je spirituele praktijken naadloos integreren in je dagelijkse routine. Deel deze waardevolle bron met je vrienden, familie en medeleden van de gemeenschap, en laten we samen een gevoel van eenheid en mindfulness bevorderen in onze spirituele inspanningen.

Lijst van alle moskeeën en stichtingen (inclusief hun adres) in Breda:

 • Moskee Arrahman Breda
  Archimedesstraat 6 ; 076 581 0257
 • Yeni Camii Breda (Hollanda Diyanet Vakfi)
  Vlaanderenstraat 1 ; 076 514 7821
 • Stichting Marokkaanse moslims in Breda (Al Hidaya)
  Antiloopstraat 51 ; 076 496 5147
 • Stichting islamitisch centrum Breda
  Oosterhoutseweg 3

Handige informatie voor moslims in Breda:

 • Gemeeta Breda: Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda
 • Beste halal eten Breda: Restaurant Lades; Oude Vest 19, 4811 HS Breda
 • Beste halal slagerij Breda: Slagerij Merhaba; Edisonstraat 9, 4816 AR Breda

Samenvatting:

Breda, met haar historische schatten en multiculturele essentie, is een stad die diversiteit omarmt en spirituele praktijken eert. Dit artikel staat als een baken van steun voor de moslimgemeenschap in Breda, door nauwkeurige en betrouwbare gebedstijden te bieden voor alle moskeeën in de stad.

Door deze bron te delen via socialemediaplatforms en netwerken, kunnen we gezamenlijk bijdragen aan een sfeer van bewustzijn en inclusiviteit, en ervoor zorgen dat niemand een moment van verbinding met hun geloof mist. Stem af op het ritme van het gebed in Breda en laat haar harmonieuze mix van traditie en moderniteit je spirituele reis verrijken.

Bekijk gebedstijden Gouda

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *